O nama

Naš servis “Sekula Gas” poseduje godine iskustva u domenu alternativnih goriva i instaliranja sistema koji ih koriste, posebno TNG i CNG. Posedujemo sve zakonom propisane sertifikate za našu delatnost, kao i za veliki broj najzastupljenijih brendova poput LANDI RENZO, LOVATO, TARTARINI, AC, REG bz OMVL, LANDI i drugi.

Specijalizovani i ovlašćeni auto gas servis za BRC GASNE SISTEME!

Svi naši zaposleni su sertifikovani za rad u svojim poljima i sa svim brendovima koje zastupamo, tako da možete biti sigurni u pouzdanost naših usluga.

I pored toga, SEKULA GAS nastavlja da radi na dodatnoj obuci zaposlenih da bismo održali korak sa najnovijim trendovima u našem domenu i ostali u skladu sa globalnim standardima i normama. Sve radnje obavljamo uz punu saglasnost i konsultaciju sa Auto-moto savezom Srbije i centrom za motorna vozila (AMSS - CMV) uz ugovor o saradnji.

Obavljamo i punu dijagnostiku Vaših vozila uz upotrebu najsavremenije tehnologije i uređaja.

Kada je reč o instalaciji autogasa, posedujemo ovlašćenje za tu delatnost za vozila koja su u garantnom roku i nova vozila brendova: Hyundai, Škoda i Volkswagen.

Spcijalizovani za jače kubikaže, oni sto drugi ne mogu mi obavljamo bez problema!

U prodaji imamo uređaje i opremu najvišeg mogućeg kvaliteta u domenu autogas tehnike po atraktivnim cenama.

Ukoliko posedujete vozilo iz VW grupacije (Audi, VW i Škoda), mi smo pravi izbor za Vas kao ovlašćeni serviser za TNG fabričke uređaje.

Original: servis, dijagnostika, delovi.

Pored gore navedenog, radimo i punu dijagnostiku i prodajemo delove za FIAT Punto vozila koja imaju već fabrički ugrađen plin.

Ugradnja gas sistema u FSI i TSI motore.

Jedini smo u Čačku autorizovani za ovu delatnost.